דליות בהריון בפות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/11/2013 | 12:11 | מאת: שי

אני בשבוע 28, הריון 4. מזה כמה שבועות יש לי מעין נקודות סגולות בצד אחד בשפתיים החיצוניות בפות. זה הולך וגודל (נראה כמו נקודת חן נפוחה) האם אלה דליות? לא נראה כמו ורידים ארוכים (פסים) אלא ממש כמה נקודות בולטות. זה מציק נורא כי זה משתפשף בתחתון. מה ניתן וצריך לעשות? האם זה מסוכן?

28/11/2013 | 09:46 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לפי התאור מדובר בגודש ורידים יש להיבדק על ידי הגניקולוג לרוב אים מה לטפל כי לא מטפלים בורידים בהריון ניתן לחבוש תחתון לוחץ או קומפרסים מקומים של מיים קרים בברכה אברהמי

מנהל פורום כלי דם ורידים