בדיקת דופלקס ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/10/2020 | 10:41 | מאת: שי

דר שלום עקב תאונות דרכים יצאו לי וורידים אך ורק ברגל ימין היכן שקיבלתי את המכה בברך להלן הממצאים: צד ימין – Right בבדיקה לא נמצאה עדות לחסימה ולאי ספיקה בסגמנט C.F.V. באזור POP.V – הודגמו ורידים שטחיים מורחבים ללא אי-ספיקה. הודגמה -G.S.V אי-ספיקה. הודגמה L.S.V- ללא אי-ספיקה. צד שמאל – Left בבדיקה לא נמצאה עדות לחסימה ולאי ספיקה בסגמנט C.F.V – POP.V. הודגמה -G.S.V ללא אי-ספיקה. האם עקב מכה בברך ייתכן שגם יצאו לי הורידים דבר שלא היה לי לפני

07/10/2020 | 15:18 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לפי הבדיקה יש אי ספיקה של ספנה גדולה ברגל ימין זו לא נגרמת מחבלה . אך הופעת ורידים או החמרה לעיתם כן יכולה להיות עקב חבלה אף שנדיר

מנהל פורום כלי דם ורידים