השארת הדליות בשוק בניתוח סטריפינג

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/09/2020 | 07:33 | מאת: ניתוח סטריפינג

שלום.עברתי ניתוח סטריפינג ברגל שמאל.עקב חסימות דם ודליות מגעילים בשוק.התעוררתי אחרי הניתוח עם חתך במפשעה ובקרסול,אך לתדהמתי כל הדליות בשוק נשארו כמו שהיו(למרוץ שהמנתח סימן עם טוש שחור).האם תקין הדבר,האם המנתח היה צריך להוציא את הדליות?אודה לך על תשובתך הכנה.מצורף תמונה לאחר הניתוח

13/09/2020 | 13:26 | מאת: ד"ר רם אברהמי

חלק מהורידים מתככצים לאחר הניתוח השאר ניתן להוציא בניתוח נוסף או בהזרקות מטרשות . כעת ודאי יש להמתין חודשיים שלושה לראות כמה מהם יעלמו

מנהל פורום כלי דם ורידים