תופעות לואי כתוצאה מההפרעה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/09/2020 | 16:17 | מאת: הפרעה בעורקי הרגלים לאבי בן 94

אבי בן 94. סובל מאוד מפצעים גרודים וקילופים בשני השוקיים של הרגלים. בבדיקת סונר דופלר נמצא שהזרימה בורידים תקינה אך יש בעייה בעורקים. הפרעה בסגמנט פמורו פופוליטלי בשתי הרגלים. כמו כן הברזל26L . הFERRITIN17.3L. יש קושי בספיגה של הברזל גם לאחר קבלת זריקות. שאלה: האם אי ספיקת הברזל היא בגלל הבעיה בעורקים? מה הטיפול המומלץ? תודה!

02/09/2020 | 11:52 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין קשר בין ספיגת ברזל לבעיה עורקית יכול להיבדק אצלי 036557700 תלמ מרכז רפואי

מנהל פורום כלי דם ורידים