תחבושות לחץ גורמים לנימול

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/08/2020 | 04:51 | מאת: אמיר

שלום רב בעקבות נפיחות בכפות הידיים על רקע בעיות בלימפה הומלץ לי על חבישות לחץ בתיאום אישי וקניתי אותם והתחלתי להשתמש בהם . אחרי שעתיים מחבישתם אני מתחיל להרגיש בנימולים באיזורים שונים לכל אורך הידיים השאלה שלי האם זה נהוג לקרות ? בימים הראשונים מתחילת השימוש בחבישות ? יש לציין כי היו לי בעיות ראומטולוגיות בעניין הנימול והן חוזרות על עצמן כל תקופה

18/08/2020 | 13:11 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יכול להיות ואז מורידים ומשתמשים חלקית לאט תרד הבצקת וגם נימול יחפחת

מנהל פורום כלי דם ורידים