דופלר צווארי- תוצאות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/08/2020 | 18:26 | מאת: אור

הנני בת 57, מעט לחץ דם גבוה לאחרונה, ועם פברומילאגיה, בעבר נותחתי להורדת חלק מבלוטת התריס בגלל תת פעילות אשמח שתנגיש ותסביר לי את תוצאןת הבדיקה ימין- עורק משותף אין עדות לרבדים טרשתיים וכן לא נראתה הפרעה המודינמית עורק חיצוני- אין עדות לרבדים טרשתיים וכן לא נראתה הפרעה המודינמית עןרק פנימי - נראן רבדיים טרשתיים במוצא העורק וכן בעיקול הדיסטלי ללא הפרעה בזרימה המודינמית. שמאל עןרק משותף אין עדות לרבדים טרשתיים וכן לא נראתה הפרעה המודינמית עורק חיצוני אין עדות לרבדים טרשתיים וכן לא נראתה הפרעה המודינמית עורק פנימי אין עדות לרבדים טרשתיים בדפנות העורק כמו פיתול בחלקו של העיקןל הדרסלי של העורק הגורם להפרעה קלה בזרימה חשד לקשיריות בבלוטת התריס משמאל תודה

17/08/2020 | 10:25 | מאת: ד"ר רם אברהמי

מבחינת בדיקת עורקי צואר וזרימה למוח תקין . יש ממצא בבלוטת תריס לבדיקת רופא מטפל להחלטה האם דורש בדיקה או מעקב

מנהל פורום כלי דם ורידים