מחלת כלי דם וקבוצת סיכון

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/05/2020 | 18:35 | מאת: דנית

שלום דוקטור, אני בת 47 לצערי עם מחלת רקע של אי ספיקת כלי דם ברמה עוצמתית.(סובלת גם מאסטמה) בימים אלו יש אפשרות לעבוד מהבית אך המעביד ביקש ממני להציג המלצה מרופא מטפל. אציין שכאשר ביקשתי מהרופא המלצה הוא סירב וטען שאני לא נמצאת בקבוצות סיכון. אני די חרדה ובחרתי שלא לשוב לעבודה. אשמח לתגובתך . תודה דוקטר.

28/05/2020 | 13:37 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא נשמע בעיתי או קבוצת סיכון מבחינת כלי הדם . לא ככ ברור מה זה אי ספיקת כלי דם אם ורידים אז ודאי לא בעיה גם היצריות בכלי דם אינם קבוצת סיכון בפרט שהן קלות

מנהל פורום כלי דם ורידים