ריכוז כלי דם בכף הרגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/05/2020 | 21:54 | מאת: כרמית

בכף הרגל בסמוך לעצם הלוקס ולגוס יש לי בליטה בקוטר 1 סמ. לעיתים היא הופכת להיות בצבע אדום בורדו ומעט כואבת. מספר רופאים בהתמחויות שונות טוענים שמדובר בריכוז כלי דם ואין סיבה לדאגה. היום לא רק שהפך להיום אדום כהה אלא גם התנפח, כואב והכפיל את גודלו. אני מאוד מוטרדת. יש בידיי תמונות של המקום אך אין באפשרותי להעלות תמונה בפורום. מה ניתן לעשות?

25/05/2020 | 11:14 | מאת: ד"ר רם אברהמי

זה מהדפורמציה של העצם ולא בעיה מבחינת כלי דם אם יש פצע אז זה סיפור אחר וצריך להיבדק במרפאת פצע

מנהל פורום כלי דם ורידים