ודידים ושטפי דם ענקיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/05/2020 | 17:58 | מאת: רוני

שלום רב . בדופלר שעשיתי כתבו,הודגמה אי ספיקת מסתמי הוריד ספנה הגדולה בגובה הירך כולל אי ספיקה של מסתמי sfj,הממשיכה לוריד הספנה האקססורית השטחית בשוק .? נשלחתי לבירור בגלל שטפי דם הולכים וחוזרים באותה רגל ימין. זו רגל שעברה גם דרופ פוט בגלל הגב לפני עשר שנים . יש לי נוירופתיה ביחוד סובלת מהשוק של הרגל הזאת ? האם התוצאות אומרות משהו?כדאי לחזור לרופא? תודה מראש

25/05/2020 | 11:11 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יש לפנות לכ כלי דם טיפול בורידים יכול לחעזור 036557700 תלמ מרכז רפואי ליעוץ שלי בברכה דר אברהמי

25/05/2020 | 11:12 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לפנות לכל כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים