תוצאות בדיקת דופלר של הרגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/05/2020 | 20:58 | מאת: לימור

שלום רב, אבי בן 73, חולה סכרת עם סיבוכים רבים. עבר אירועי לב, ניתוח לניקוי עורק הצוואר עקב חסימה של 96 אחוז , אי ספיקת כליות דרגה 5, טרם התחיל בדיאליזות, לפני כ 3 שנים היה מועמד לקטיעה של רגל ימין, עבר טיפולים באופן פרטי ולבסוף במקום קטיעה עד מתחת לברך עבר קטיעה של אצבע אחת. ממשיך בטיפולים . כיום רגל שמאל עם צבע כהה, כאבים עזים ברגל שמאל. עבר היום בדיקת דופלר לרגליים. מצורף קובץ. אשמח לפענוח ו/או להסבר התוצאות.

06/05/2020 | 15:12 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא רואה הבדיקות נא לקבוע לבדיקה במרפאתי לפי הדיווח כנראה הפרעה קשה בזרימת הדם אם זיהום ריח נא בדיקה מידית 036557700

מנהל פורום כלי דם ורידים