כלי דם מתפוצצים בכפות ידיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/03/2020 | 21:48 | מאת: ט

בחודשים האחרונים היו לי מספר מקרים שכלי דם התפוצץ לי בכפות הידיים. אני חושבת שיש לזה קשר לחשיפה לקור. יש לי אולצרטיב קוליטיס. לוקחת אסאקול ותרופות ממשפחה זו 15 שנה. בת 39. יש לי גם תופעה שקצות אצבעות הידיים וכפות הידיים נהיות כחולות בקור (למשל במקלחת, לפני שמגיעים המים החמים). זה מיד עובר כשאני מחממת אותן. כשקר בחוץ אז יש לי גם כאב חד באף. אבל אלו קיימים שנים רבות לעומת התפוצצות כלי הדם שהופיעה רק לאחרונה. זה כואב ומשאיר סימן כחול. האם יש קשר לתרופות ממשפחת asa-5 שאני לוקחת? אציין גם שלאחרונה אני מרגישה זרם חשמלי ברגליים בזמן מקלחת. בתגובה למגע מים.

08/03/2020 | 11:02 | מאת: ד"ר רם אברהמי

תופעה מוכרת לא יודע האם זה קשור לטיפול תרופתי .לא דורש ואין טיפול לכך חולף לבד יש תקופות שיופיע בחום בטראומה מקומית .סחיבת שקיות מהסופר

מנהל פורום כלי דם ורידים