רדימות בידיים עד הכתף

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/03/2020 | 12:29 | מאת: יעקב

יש לי רדימות בידיים בשינה מאז גיל 25 בערך ועד היום . גילי 38 הרדימות מהידיים ועד הכתפיים. ההרגשה לא טובה כמו שיתוק .זה משתנה מיד ימין לשמאל בדרכ ימין . אני ישן על צד ימין .שאני ישן על הבטן זה מופיע בדרכ בשני הידיים . הבעיה שנים רבות ללא פתרון שמתרחשת לעיתים רחוקות . בעבר טופלתי בחומצה פולית אצל נוירולג והבעיה לא נפתרה. טופלתי תקופה ארוכה עד שהתייאשתי שלא נמצא פתרון. היו תקופות שהייתי ממש מיואש מהמצב כי לא נתנו לי פתרונות ראויים לאחרונה בחורף אני מרגיש את זה יותר . הייתי מעונין לדעת את התרשמותך מהבעיה מחכה לתשובתך תודה מראש

05/03/2020 | 09:21 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יתכן תיסמונת מוצא בית החזה מציע להשלים CT צוארי לפנות לדר איגור מנביץ מבלינסון שמטפל במקרים כאלו

מנהל פורום כלי דם ורידים