טיפול ב Paget Schroetter

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/01/2020 | 10:56 | מאת: ענת

שלום רב, לפי כ-5 חודשים בני בן ה16, ספורטאי מקצועני, אובחן ב DVT ביד ימין שהפך גם לתסחיף ריאתי. מאז מטופל בקומודין ולא עושה שום פעילות. כל בדיקות הקרישיות יצאו תקינות ולכן היה חשש לבעיה מבנית. לאחר בדיקות רבות (אולטרסאונד, דופלר, סוגים שונים של CT) שבסופן עדיין אף אחד לא ידע לתת לנו את מקור הבעיה, אתמול הוא ערך בדיקת ונוגרפיה בסופה נקבע כי הוא סובל מ Paget Schroetter ללא צלע צווארית. בקריאה באינטרנט מצאתי שאם מנתחים ניתן להחזיר את הילד לפעילות מלאה והוא לא יצטרך להיות כבול כל חייו למדללי דם (מה שבעצם גורם לו לנכות). מה שם הניתוח אותו צריך לשקול? מה הסיכונים? איפה מתמחים בניתוחים מסוג זה?

17/01/2020 | 14:07 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ניתן לפנות למרפאת כלי דם בלינסון לדר איגור מנביץ שהוא הרופא הבכיר אצלנו שמבצע הניתוחים לתסמונת מוצא בית החזה הוא כבר יסביר הכל . תביאו את ההדמיות שביצע 03-9376421 תבקשו תור לדר מנביץ בהצלחה

מנהל פורום כלי דם ורידים