כאבים ברגל אי ספיקה ורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/12/2019 | 14:49 | מאת: Meir

שלום דוקטור התוצאות של בדיקה - על קולית של דופלר ורידי גפיים תחתונות: לא הודגמו סימני DVT- אי או ספיקה לכל האורך של מערכת ורידית עמוקה בגפיים התחתונות משני הצדדים . וריד ספנה ארוכה מימין מדגים סימני אי ספיקה בחלקו הפרוקסימלי של השוק . וריד ספנה ארוכה משמאל מדגים סימני אי ספיקה בחלקו הפרוקסימלי של השוק . מה אתה יכול להמליץ לעשות?

03/12/2019 | 15:19 | מאת: ד"ר רם אברהמי

הדופלקס אינו סעיתי ניתן לא לעשות כלום או גרב אלסטית עד לברך . או יעוץ כ כלי דם לגבי אפשריות טיפול בורידים

מנהל פורום כלי דם ורידים