הופעת פטכיות לא מוסברת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/09/2019 | 07:47 | מאת: דניאל

שלום, בחודש אפריל התחילו לי כאבי בטן וצרבות ולאחר כשבועיים, הופיעו לי פטכיות קטנות על הבטן. נבדקתי במיון בחודש מאי ונאמר לי שמדובר בוירוס.כאבי הבטן חלפו מספר ימים לאחר מכן, אך כ3 שבועות לאחר מכן התחילו להופיע בנוסף פטכיות על הרגליים והידיים. רופאת משפחה, רופא המטולוג ורופא עור שבדקו אותי, לא ידעו להסביר את התופעה ואיני יודעת לאן לפנות. בנוסף, כבר כ20 שנה יש לי מיעוט טסיות (כ130) אך ללא דימומים וההמטולוג לא חושב שיש קשר. בעיקרון התקנתי התקן לא-הורמונולי כשבועיים לפני שכאבי הבטן החלו, אך רופאת הנשים אמרה שאין קשר בין הכאבים/פטכיה להתקן. אשמח לתובנות והצעות לאיזה רופא כדאי לפנות להמשך בירור. תודה

08/09/2019 | 10:08 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין לי מה להוסף פרט שבמקרים כאלו צריך לראות בעיניים ולהבין במה מדובר .

מנהל פורום כלי דם ורידים