חסימות כלי דם קשות רגליים בטן לב אשמח לתשובתך

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/08/2019 | 07:34 | מאת: יעל

בן 55 חסימות קשות ברגליים . יש כמה כלי דם חסומים בבטן מתקשה מאד מאד בהליכה ברקע סוכרת ולחץ דם לא מאוזנים. קיבל אוטם שריר הלב עם פגעה בשריר הלב. עבר צינתור לדברי הרופאים התוצאה לא אופטימלית יש זרימה חלשה וישנם עורקים קטנים שסתומים עבר התקף לב קשה . מה ניתן לעשות לשפר את מצב בריאותו איך תהיה אינטראקציה בין הרגליים ללב מה המשמעות של המצב החדש

13/08/2019 | 12:43 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא ניתן לתשובה פשוטה פרט לציין שקודם חשוב לשפר מצב הלב אחכ לפי מצב הרגליים וכלי הדם קופבעים האם צריך ואו ניתן לטפל בצינטור או ניתוח

מנהל פורום כלי דם ורידים