הופעת נימים בגב כף הרגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

11/06/2019 | 17:09 | מאת: נטלי

שלום רב! שמי נטלי בת 68 לאחרונה יש לי המון נימים קטנים חדשים בגב כף הרגל שניתן ממש לראותם כאשר אני בפעילות. לאחר שאני נחה עם הרגל למעלה הרגל נראית קצת יותר טוב. שאלתי היא מה עליי לעשות על מנת למנוע הופעת הנימים האלה כי זה ממש נראית רגל סגולה. האם מסאגים כמו פיזיותרפיה יעזרו במקרה הזה לכלי הדם? תודה רבה על תשובתך

12/06/2019 | 13:41 | מאת: ד"ר רם אברהמי

מסאג לא עוזר לבדיקת כירורג כלי דם שיבדוק ויבצע דופלקס ורידים ובהתאם יעוץ ניתן לעיתים לגרוב גרב אלסטית אך ראשית לבדיקת כירורג כלי דם אין בזה סיכון בכל מקרה

מנהל פורום כלי דם ורידים