בדיקת דופלר מעקב לאחר טראומה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/05/2019 | 00:35 | מאת: יניב

שלום שמי יניב לפני שנתיים עברתי הכנסת תומכן לאורטה שמכסה את העורק התת בריחי שמאלי ובעקבות כך נוצרה תסמונת סטיל סיינדרום.והכנסת פילטר לוריד נבוב תחתון שלא הצליחו להוציא לאחר חודש והוא נשאר איתי.(הפעולות בוצעו בעקבות טראומה) שאלתי בעבר לגבי מעקב שאני צריך לעבור בעקבות המצב הרפואי ונענה לי כאן לבצע בדיקת דופלר פעם בשנה . השאלה שלי איזו בדיקת דופלר אני צריך לבקש? באיזה איזורים צריך לבצע את הבדיקה ?

12/05/2019 | 07:22 | מאת: ד"ר רם אברהמי

דופלר עורקי מוצא בית החזה . והאורטה לעיתים מבוצע כחלק מאקו לב או אקו לב ובנפרד דופלקס עורקי הצואר

מנהל פורום כלי דם ורידים