בצקת ברגליים על רקע כלי דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/04/2019 | 12:30 | מאת: מיכאל

אני סובל עשרות שנים מנוירופטיה ברגליים שלא הצליחו לגלות את סיבתה. כשהופיעה סוכרת, נאמר לי שזאת הסיבה. עכשיו הצטרף לסיפור גרד בלתי נסבל בכל הגוף, בצקת ברגליים, והגרוע מכל, הפרשת נוזל כלשהו דרך נקבוביות העור. רופאי עור הפנו אותי לכירורגיה כלי דם. אבל לא כל כך ברור לי מה יכול כירורג, לעשות בכלי דם קטנים. למי עליי לפנות עם סיפור כזה? אני מבקש תשובה מהירה, כי מצבי הכללי הולך ומחמיר כמעט כל שעה.

19/04/2019 | 13:09 | מאת: ד"ר רם אברהמי

כלי דם עוסק בורידים ולימפה לכן יש מה לבדוק ולטפל כשיש ליקוי . בכל מקרה בבצקת מטפלים בהרמת רגליים מעל גובה הלב הרטבות של העור הפגוע במיים . אגידה או גרב אלסטית בירידה מהמיטה ומשתנים

מנהל פורום כלי דם ורידים