סקלרותרפיה והריון..סיכונים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/04/2019 | 10:40 | מאת: נועה

שלום אני ובעלי מנסים להכנס בהמשך שנה וחצי להיריון ועד היום לא הצלחנו..כולל טיפול פוריות. לפני כ4 וחצ שנים עשיתי סקלרותרפיה ובאמת לא יצאו ורידים עד שבחצי שנה אחרונה התחילו לצאת באיזורים אחרים ברגליים. אני נורא מתוסכלת מזה ואני מבינה שאני לא יכולה לבטל את עצמי , הציפייה להיריון גדולה מאוד אבל אני לא יודעת מתי זה יקרה. אני רוצה להתחיל טיפולי סקלרותרפיה שוב, אני תוהה לעצמי האם זה עלול להזיק לעובר אם ואכנס להיריון בזמן הטיפולים? אני לא דואגת מהכסף או שהורידים יחזרו בזמן או אחרי היריון..כרגע זה מפריע לי ואני מאוד רוצה להעלים אותם. אשמח את דעתך הכנה..רק לגבי נזק לעובר במידה ויש.

07/04/2019 | 19:28 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא מבצעים סקלרוטרפיה בהריון והנקה בין הריון אחד לשני ניתן לבצע .

08/04/2019 | 05:47 | מאת: נועה

זה אני יודעת.. השאלה אם אפשר בין מחזור לביוץ ואם יקלט היריון אז להפסיק את הטיפולים. זה בסדר?

מנהל פורום כלי דם ורידים