DVT בהריון טרומבוס חסימתי מלא

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/03/2019 | 20:53 | מאת: יונית

הריון חמישי , אובחן DVT רגל שמאל טרומבוס חסימתי מלא מעל הברך ומעבר לאגן . מקבלת מזה חודשיים טיפול בקלקסן 80 מג פעמיים ביום . סטו . האם זה טיפול מספק ? נערכו שתי בדיקות דופלר בהפרש של חודש - אין הבדל בממצאים . להבנתי , הקלקסן אינו מפרק את הקריש רק מונע היווצרות נוספת . אני מודעת לנושא ולסכנות האם זה הטיפול היחיד ?

25/03/2019 | 16:39 | מאת: DVT בהריון

גרביים אלסטיות הליכה מומלץ . קלקסן כנל למשך ההריון . לרוב יש שיפור קליני אף שבהדמיה לא בהכרך יש שינוי . יש להיות במעקב כלי דם לגבי החמרה כאבים בצקת או תפעות של קוצר נשימה . רצוי במנוחה רגל מורמת

מנהל פורום כלי דם ורידים