ערכי כולסטרול לבחור צעיר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/03/2019 | 19:03 | מאת: דוד

שלום ד"ר יקר, אני בחור בן 27, ובבדיקות הדם האחרונות שערכתי, נראה - לכאורה - כאילו ערכי הכולסטרול שלי גבוהים. אני מצרף למטה את הנתונים שיצאו בבדיקות. האם לדעתך הערכים בעיתיים לגילי הצעיר, ואם כן - מה צריך לעשות? אדגיש כי אני בחור רזה, ותמיד הייתי כזה, בטווח הנורמה שקרוב לטווח התחתון של ה-BMI, ומעולם לא הייתי קרוב אפילו לעודף משקל. כמו כן, אינני מעשן ואינני שותה אלכוהןל. NON-HDL_CHOLESTEROL: 155 mg/dl CHOLESTEROL-LDL calc: 133.9 mg/dl CHOLESTEROL- HDL: 48 mg/dl TRIGLYCERIDES: 104 mg/dl CHOLESTEROL: 202.6 mg/dl אשמח לשמוע את דעתך :-) תודה רבה, דוד

06/03/2019 | 13:02 | מאת: כולסטרול

ממש לא נראה בעיתי הכל סמוך לנורמה ממליץ להתיעץ עם רופא מטפל .

מנהל פורום כלי דם ורידים