תסמונת klippel trenaunay

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/02/2019 | 10:03 | מאת: יערית

שלום אני בת 39 והתגלתה לי עכשיו תסמונת קליפל טוריני יש לי כתם על רגל שמאל בשוק התחילו לי דליות וורידים כאבים ואף התעבות של רקמת השומן ביצעתי MRI ביצעתי אולטרסאונד אף אחד לא ידע מה קורה, כשהלכתי לבדיקה במכון מור כשראה הרופא את הרגל מיד איבחן אותי כך.מה עושים? לאן אני פונה עכשיו? הרגל מתעבה לי ויש כאבים אשמח לתשובתך תודה

27/02/2019 | 18:59 | מאת: קליפל טרינוני

לבדיקת כירורג כלי דם והחלטה לגבי הטיפול ניתן אצלנו 03-6557700 תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31

מנהל פורום כלי דם ורידים