כאבים עזים ברגלים עקב פצעי סכרת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/02/2019 | 18:00 | מאת: יוסי

אני פונה בקשר לאבא שלי אבא שלי יש לו ברגלים פצעי סכרת ובעיה בורידים (זה חוץ מהבעיה בלב שיש לו פרפור חדרים) וזה גורם לו כאבים אדירים ביותר! כבר כמה חודשים עד בלתי נסבל!!! כל היום וכל הלילה וכל הכורים הכי חזקים שלקח לשיכוך הכאבים לא עוזר כלום! אבקש ממש בדחיפות את עזרתכם בכל צורה שהיא! אפשר להתקשר אלי בכל שעה בענין כי הענין דחוף ביותר!

13/02/2019 | 14:11 | מאת: כאבי רגלים

זקוק להגיע ולהיבדק על ידי כירורג כלי דם או במרפאת פצע ניתן אלי 036557700 תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31 רמת החיל

מנהל פורום כלי דם ורידים