ורידים בהריון-גרב אלסטית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/01/2019 | 18:54 | מאת: מאיה

הי אני בת 35 בתחילת הריון ראשון. יש לי היסטוריה במשפחה של ורידים ברגליים. לי התחילו להופיע ורידים כבר בגיל 20+ שמלווים גם בכאבים. עם השנים מופיעים עוד ורידים שחלקם בולטים. אני ממש בלחץ שבהריון זה יחמיר ולכן אני רוצה להתחיל ללבוש גרביים אלסטיות. איזה מידת לחץ מומלצת בדרכ למי שיש לו נטיה ל ורידים 1 או 2? האם מומלץ ללבוש גם לאחר תקופת ההיריון? מה עוד ניתן לעשות למניעת החמרה. תודה מראש

28/01/2019 | 18:32 | מאת: גרבי לחץ

באם דליות ולא נימים אז גרב אלסטית שלמה לחץ 2 מתחילת ההריון הליכה מומלץ במנוחה רגל מורמת

מנהל פורום כלי דם ורידים