תוך כמה זמן עובר שטף דם מתחת לציפורן?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/01/2019 | 22:06 | מאת: י

שלום, שמתי לב שיש לי מתחת לציפורן אגודל הרגל צבע שנראה חום כאילו שטף דם מבסיס ציפורן ומעלה. לא יודעת אם קיבלתי מכה כי אם כן עבר זמן מה והייתי עם לק אטום. הקטע שבאינטרנט ראיתי שזה יכול להיות גם מלנומה של הציפורן. השאלה שלי: תוך כמה זמן עובר שטף דם? יש לי מעל חודש את הצבע הכהה. למה כואב לי פתאום מתחת לציפורן?- שוב אם קיבלתי מכה זה היה מזמן ולא כאב לי. יכול להיות שיש לחץ מתחת לציפורן מהשטף דם?

20/01/2019 | 12:11 | מאת: שטף דם תחת ציפורן

חולף בחודש עד שהציפורן גדלה במקרה שלא ברור לבדיקת אחות / רופאה

מנהל פורום כלי דם ורידים