ניתוח כריתת ספנה ודליות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/01/2019 | 19:40 | מאת: אלכס

שלום. אשתי קיבלה הפניה לניתוח כריתת ספנה ודליות ברגל ימין. מההלם שצריכה לעבור, שכחה לשאול פרטים טכניים על ההליך: עד כמה הליך זה מסוכן? מה הסיבוכים האפשריים? מהו זמן האשפוז הצפוי ומהו תהליך ההחלמה? תוך כמה זמן ניתן לחזור לתפקוד רגיל ולעבודה? תודה רבה.

08/01/2019 | 13:07 | מאת: כריתת דליות

יש חלופול לניתוח גלי רדיו ךייזר בכל מקרה באם ניתוח זה בהרדמה כללית חתך במפשעה וקרסול ויתכן כמה באזור דליות שולפים את הוריד עורך כשעה . אחכ למחרת או באותו יום הביתה עם גרב לחודש . שיבוכים מעטים נא לשאול המנתוח באופן ספציפי .

מנהל פורום כלי דם ורידים