מפרצת 2 ס״מ בעורק הטחול

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/11/2018 | 19:36 | מאת: מפרצת 2 ס״מ בעורק הטחול

שלום, אבא שלי בן 70 כרות קיבה מזה 6 שנים במעקב אונקולוגי הכל תקין ברוך השם מלבד הקאות ופליטות מרובות במהלך כל היום והלילה מיצי מרה נוזלים ואוכל מוצק. אבא שלי סובל מדלקות כרוניות אחת לשלושה שבועות בשתן לפני שבועיים הוא עבר בדיקת סיטי יורוגרמי והתוצאות מראות בין היתר על מפרצת עם הסתיידות בגודל 2 ס״מ בעורק הטחול . אבא שלי נורא לחוץ ומפוחד מהתוצאה צירפתי צילום תוצאה תוכלו בבקשה לפענח את התשובה ולהגיד לי האם זה מסוכן ? האם ניתן לטפל ואיפה הכי מומלץ בארץ? וממה זה נובע? תודה רבה 🙏🏻

30/11/2018 | 14:40 | מאת: מפרצת של הטחול

ממצא שאינו דורש טיפול ואינו מסוכן הגודל 2 סמ לא מחיב טיפול וגם עצם זה שיש הסתידות סימן שזה ממצא ישן לסיכום צפירת הרגעה .

מנהל פורום כלי דם ורידים