דופק תמידי במרכז הבטן

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/10/2018 | 17:53 | מאת: מור

שלום דוקטור מזה שלושה חודשים שאני מרגיש דופק בבטן בכל שעות היום מרגע שאני פותח את העיניים בבוקר עד לשנייה שאני נרדם זה מפריע לי מאוד ומורגש מאוד במיוחד בשכיבה עשיתי אקג בדיקת מאמץ וגם אקו לב כולם יצאו תקינים אציין גם שאני לא רזה שוקל 76 קילו ולא הייתה מגמה של ירידה במשקל לאחרונה אפילו ההפך אני אובד עצות ולא יודע כבר לאן לפנות אשמח לתשובה ואף לפתרון רפואי תודה

15/10/2018 | 13:18 | מאת: דופק בבטן

לבצע דופלקס / סונר בטן לאורטה אבי העורקים . בדיקת כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים