דלקת בוריד הירך השמאלית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

29/09/2018 | 21:01 | מאת: דליה

בת 64. לפני שבועיים וחצי אובחנה אצלי דלקת בוריד בירך. התבטא באודם בירך כאב דוקר ונפיחות בקרסול . לקחתי 14 זריקות קלקסן כהגנה ועשיתי דופלר. היה תקין. מלבד אזור אחד בשוק באותה רגל שיש אי ספיקה. היה נראה שהדלקת נעלמה הנפיחות ירדה לאחר השבועיים ועכשו שוב החל להתנפח הקרסול וכואב ושןב מרגישה את הנקודה בירך כואבת. אציין כי עמדתי במטבח . מה עלי לעשות . האם זה מהאי ספיקה? וגם החשש מקריש שאני ללא כלום כעת. ואיך יעבור????אודה לתשובתך.

05/10/2018 | 15:25 | מאת: פקקת שטחית

תאור של פקקת שטחית לא מסוכן אפשר גרב אלסטית לפנות לכ כלי דם אם הוריד לא תקין ניתן לטיפול 036557700 למרפאתי באם תרצי

מנהל פורום כלי דם ורידים