דלקת בוריד בירך שמאל. נפיחות בירך ובפרק הקרסול

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/09/2018 | 21:35 | מאת: דליה

בת 64. ברקע אוסטאופורוסיס .לפני שבוע אובחנה אצלי דלקת בוריד בצד הירך השמאלי. נפוח שם וגם בפרק הקרסול.בתחילה קבלתי 5 ימים צפורל כי חשבו שזו דלקת תת עורית. כעת קבלתי זריקות קלקסן למשך 14 יום. ולעשות דופלר. הבנתי שעלי לנוח עם רגל למעלה וגם לשים קרח. ראשית האם זה יעביר את הדלקת?האם אסור להסתובב עם זה ללכת במים או לעמוד במטבח? עד כמה זה טיפול נכון והאם יש עוד מה לעשות?וגם התחלתי בזריקות. האם מותר לצום עם הזריקות? ומה יקרה אחרי שאסיים הקלקסן מבחינת הסכנה לקרישים?תודה מראש ומצפה לתשובה

16/09/2018 | 12:46 | מאת: דלקת בוריד

אפשר לצום אך רצוי לשתות מיים כדי לא להיות מיובשת ואז סיכון יתר לפקקת . הפקקת עוברך ת לבד לוקח חודשיים . מותר כל פעילות רק לא בוקסים ואקסטרים

16/09/2018 | 13:47 | מאת: דליה

תודה אתה מקסים .הרגעת אותי. ועוד שאלה קטנה. אמרו לי שמריחת חימר ירוק על אזור הדלקת שואב את הדלקת ועוזר מאוד. האם שמעת על כך? והכי חשוב מה יגבה אותי מקרישים לאחר שבועיים קלקסן אם זה לוקח חודשיים. ממש מצפה לתשובתך המהירה. מאוד לחוצה.

17/09/2018 | 16:55 | מאת: דליה

בהמשך לשאלתי. עשיתי דופלר שעדיין אין פענוח אך הטכנאית אמרה שרואה אי ספיקה ורידית. מה זה אומר?תודה מראש

מנהל פורום כלי דם ורידים