קריש או זרימת דם נמוכה לקיבה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/09/2018 | 02:15 | מאת: צבי

אני סובל מזה שנה מבחילות וצרבות עם כאבים בחזה מלווה בתחושה רעה מאד אע סינוור בעניים מרירו בפה ועוד מכל הבדיקות שעברתי לא נמצאה הסיבה חוץ מריפלוקס עד שליש העלין של הוושט והתרופות לא כל כך מועילות האם יתכן שיש ירידה בזרימת הדם למערכת העיכול או קריש בוורידים היוצאי ממערכת העיכול יש לציין שיש לי ווי ליידן תורשתי והיה לי כתוצאה מזיהום קריש בפורטל ווין שעם זריקות קלקסן נעל ביינתיים הרופא מעדיף לא לתת לי מדללי דם בגלל מצבי והשינויים התכופים בדיאטה וגם אני יודע שיש לי ירידה בזרימת הדם באיזור האגן שמפריע לי בתיפקוד וזה על ידי mri שעשו לפני טיפול בתא לחץ ואחרי הראה שיפור ולשאלה האם הסימפטומים יכולים להגרה מהיצרות בעורקים המובלים לקיבה או בוורים היוצאים מהקי כצד ניתן לבדוק אתזה cta אני לא מעונין עברתי הרבה סיטי בשנים האחרונות האם אפשר בmri והאם כל זה יכול להסביר את התופעות ומה הדרך לבדוק שתי אפשריות אלה תוד צבי

09/09/2018 | 11:49 | מאת: זרימת דם למעי

סבירות מאוד נמוכה שזרימת הדם היא הבעיה בכל מקרה ניתן לבצע דופלקס של עורקים מזנטרילים ולראות זרימת דם לאברי הבטן ללא צורך בCTA

11/09/2018 | 20:41 | מאת: צבי

תודה על תשובתך האם הבדיקה של העורקים המזנטרים כלולה בmre שכרגע מדברים לעשות א ושזה רק למעי הדק וכן עברתי דופלר בטן ולא ראיתי בתוצאות שום מילה על העורקים המיזנטרים האם זה בדיקה נפרדת שצריכים לבקש אותה במיוחד תוה רבה צבי

מנהל פורום כלי דם ורידים