בעיות לאחר פעולות בכלי דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/09/2018 | 02:01 | מאת: זרימת דם נמוכה ליד שמאל

שלום לפני שנה וחצי עברתי תאונת דרכים קשה שבין יתר הפגיעות שלי נפגע גם האורטה היורדת עברתי ניתוח חרום להכנסת סטנדגרף לאורטה היורדת בנוסף הוכנס לי פילטר ivc בוריד נבוב תחתון מתחת לגובה ורידי הכליות שבנסיון להוציא אותו לא הצליחו והוא נשאר איתי לנצח כך נאמר לי ואני צריך להתשתמש באספירין קבוע. מאז יש לי לחץ דם נמוך מאד ביד שמאל(מכשירים לא מצליחים למדוד בגלל שהוא ממש נמוך) וקצת גבוה ביד ימין בימין בנוסף יש לי הפרעה שהיד שמאל נרדמת כל הזמן. הוסבר לי שהסטנדגראף יושב וחוסם את כלי הדם שמוביל דם מהאורטה ליד והדם ליד מגיע מכלי דם פריפרים והרבה יותר קטנים וזה גורם לתופעה. האם אני יסבול מהתופעה לכל החיים ?

02/09/2018 | 08:06 | מאת: כלי דם

סהכ ה הצילו את חייך והמחיר זרימה קןלטרלית ליד שמאל . שאינה מפריעה לרוב לתפקוד . ככל שמפעילים היד יותר זה משתפר מציע לפנות להסבר מפורט מי שטיפל והציל אותך

מנהל פורום כלי דם ורידים