עורקי צוואר כיצד לעצור חסימה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/08/2018 | 13:05 | מאת: אסתר

שלום רב לפני שנתיים הופנתי לבדיקה. בצד ימין הובחנה,חסימה 15% רופא משפחה,אמר שזה בסדר, אין מה לדאוג, עקבנו אחרי כולסטרול שהיה תקין. חוץ מבדיקה אחת כולסטרול גבוהה. שמרתי על מה שאני אוכלת והקולסטרול,ירד. עכשיו,שוב עשיתי בדיקה. חסימה עלתה ל- ,50% נירולוג שהלכתי אליו אמר שעד חסימה,של 70% לא עושים שום טיפול. רק,לשקול מתן אספירין מול רופא המשפחה. , מה שמטריד אותי זה איך ניתן לעצור את החסימה ? למה,לתת שתגיע ל 70% ולא לטפל. ? אני בת 52 בריאה בדרך כלל. בנוסף, מטריד שבתקופה של שנתיים החסימה התגברה ? הנירולוג אמר בעוד 4 חודשים להגיע לבדיקה נוספת. הפחד שעד אז לא תהיה חסימה נוספת. אודה על תגובתך

26/08/2018 | 09:50 | מאת: קרוטיד

לא ניתן למנוע חסימה רק טיפול בגורמי סיכון סוכרת עישון לחץ דם שומנים בדם סהכ מצבך טוב והחסימות בהחלט לא מאוד מדאיגות

מנהל פורום כלי דם ורידים