פיענוח דופלקס עורקי צוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/08/2018 | 14:58 | מאת: דולית

שלום אבי לאחר 2 אירועים. הוא נוטל כדורים מדללי דם+כולסטרול. ביצע בדיקת דופלקס עורקי צוואר תקופתית. אודה לפיענוח והאם המצב תקין. מצ׳ב התוצאות בקובץ מצורף.

16/08/2018 | 07:26 | מאת: בדיקה

לא רואה קובץ נא לפנות למי ששלח לבדיקה

16/08/2018 | 15:47 | מאת: דולית

משמאל: ביפורקציה בגובה רגיל בעורק CCA לא הודגמו פלאקים בעורק ECA הודגם פלאק אשר אינו גורם להיצרות בעורק ICA לא הודגמו פלאקים כיוון וזרימה תקינים בעורק ורטבראלי מימין: ביפורקציה בגובה רגיל בעורק CCA לא הודגמו פלאקים בעורק ECA הודגמה אי סדירות דופן העורק בעורק ICA לא הודגמו פלאקים כיוון וזרימה תקינים בעורק ורטבראלי ויש עוד נתונים של LT / RT ..... תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים