כאבים לאחר תרומת דם באיזור האמה.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/08/2018 | 21:35 | מאת: סיון

לפני כ 4 ימים תרמתי דם. עוד בעת כניסת המחט הרגשתי כאב עז וזרמים, לאחר מספר דקות התחילו כאבים ביד והוחלט לעצור והוציאו את המחט. לאחר כחצי שעה לא הייתה תחושה באיזור האמה, וכך עד היום, כלומר חלק מאיזור האמה רדום. בנוסף אני חשה בכאבים כל הזמן ולא רק בזמן מתיחת היד או הפעלתה, אך הכאב גדול יותר בזמן פעולה שדורשת כוח. ניתן גם להבחין במן קימטוטים באיזור הרדום באמה, אך הם באים והולכים. אשמח לדעת מה זה יכול להיות ומה עלי לעשות? בעיקר אשמח להרגע...תודה מראש.

12/08/2018 | 08:46 | מאת: כאבים לאחר תרומת דם

סבלנות חולף תוך מספר שבועות קרוב לודאי פגיעה קלה בעצב באם בליטה ונפיחות לבדיקת רופא

מנהל פורום כלי דם ורידים