התפוצצות ורידים ברגליים בדרכ אחרי ספורט

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/07/2018 | 13:11 | מאת: ענת

שלום רב בשבועות האחרונים אני חווה התפוצצות של ורידים ברגליים ללא חבלה סתם כך. קורה בעיקר לאחר ספורט אנ י חושבת.... אשמח לדעת מה הגורמים לכך, טיפול איך להימנע ולאיזה רופא באיזור מודיעין כדאי לפנות .

22/07/2018 | 09:02 | מאת: ורידים

לעיתים במאמץ ספורט יש גודש בורידים הנימים הקטנים והם מתבקעים אין ככ מה לעשות לבדיקה אצל כירורג כלי דם

22/07/2018 | 10:24 | מאת: ענת

היי תודה על השתובה. לא מדובר בנימים אלא בורידים גדולים . ממש מרגישים וממש שטפי דם רציניים. קרה גם ללא ספורט. אבל שמתי לב שזה קורה יותר לאחר ספורט. כל יומיים בערך במקום אחר, ברגליים. ממש רואים את העקבות של הורידים לךאורך הרגל

מנהל פורום כלי דם ורידים