בדיקת עורקים בעקבות בדיקת כולסטירול גבוהה(300)

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/07/2018 | 09:42 | מאת: Innakozach

שלום רב בעקבות בדיקת כולסטרול גבוהה (300) בתשובה רשומ: ״ורטברליס נרשמה זרימה בכיוון תקין בעלת תבנית המתאימה ל preseal syndromes ״שאר הדברים תקין. מה זה אומר ? אודה מאוד על התייחסות

19/07/2018 | 11:49 | מאת: דופלקס

ה ממליץ ליעוץ כלי דם אין בממצא דבר מסוכן רק לפי הבדיקה ניתן לחשוד שיש היצרות בעורקים שהולכים ליד ויש לבדוק לחץ דם בשתי הידיים באם יש שינוי ובאחת יותר נמוך אז יש להתיחס לזו עם הלחץ דם הגבוה . כמו כן יש לטפל בגורמי סיכון להיצריות עורקים . סכרת עישון לחץ דם וכולסטרול ולתת אספרין

מנהל פורום כלי דם ורידים