בדיקת הבטן ע"י רופאה פנימית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/07/2018 | 19:12 | מאת: ליאן

שלום דר ותודה רבה מראש, לאחר 3 שבועות של כאבי בטן תחתונה, באמצע , למעלה בימין ובשמאל ניגשתי לרופאה הכללית שלי. היא בדקה אותי כששכבתי על המיטה ולחצה חזק מאד ועמוק, ומיששה את כל האיברים בבטן הרבה זמן. לאחר הבדיקה הבטן עוד יותר כואבת לי מבעבר. אני ממש רגישה שנוגעים לי בגוף לכן השאלה שלי האם מבדיקת ידנית אבל חזקה מאד, הכניסה ידיים עמוק לתוך הבטן, מיששה, ניסתה לתפוס , יכול להיגרם נזק לאיברים הפנימיים. קרו דברים כאלה בעבר ? אנא בבקשה אודה לך על תשובתך הכנה. תודה רבה רבה לך, ליאן

11/07/2018 | 18:59 | מאת: בדיקת בטן

מאוד מאוד נדיר שיגרם איזה נזק מבדיקתבטן על ידי רופא בטוח שלא זה המקרה

מנהל פורום כלי דם ורידים