תוצאות בדיקהאולטרסאונד ורידים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

06/07/2018 | 15:41 | מאת: שרון

באולרסאונד ורידים ועורקים התקבלו התוצאות הבאות (עשיתי בעקבות נפיחות קטנה בכף הרגל וצבע אדום/סגול באזורים של כף הרגל העליונה). רגל ימנית: מערכת עמוקה: ללא עדות לפקקת.לא הודגמה אי ספיקה. מערכת שטחית: הודגמה אי ספיקה של מסתמי הוריד הספנה הגדולה בירך עליונה ושוק התחתונה עם דליות ברגל פנימית. רגל שמאל: מערכת עמוקה: ללא עדות לפקקת.לא הודגמה אי ספיקה. מערכת שטחית: אין עדות לפקקת.הודגמה אי ספיקת מסתמי הוריד ספנה הגדולה בגובה הירך עם דליות קלות ברגל פנימית. בעורקים הבדיקה תקינה. מה פירוש התוצאות ומה צריך לעשות? כיצד לטפל?

08/07/2018 | 11:21 | מאת: ורידים

פרוש הבדיקה שיש ורידים שטחיים שזולגים ודם לוחץ כלפי מטה כמו בלון ניתן לפנות לכ כלי דם לשמוע על אפשריות הטיפול בכל מקרה זה לא מצב מסוכן וניתן להעזר בגרב אלסטית באם יש בצקות וורידים נפוחים

מנהל פורום כלי דם ורידים