בצקות ברגליים ובידיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/07/2018 | 21:12 | מאת: מלי

שלום רב, בת 96 סובלת לאחרונה מאי ספיקת לב ובצקות ברגליים ואף באחת הידיים. לאחרונה ביקרנו אצל רופא כלי דם והמליץ להשתמש בגרביים אלסטיות עד הברכיים. הגרביים עזרו ובאזור השוק ירדה הנפיחות אך לעומת זאת, המים עלו לאזור הירך ובאזור הירך כרגע יש נפיחות רבה. מטופלת גם בפוסיד להורדת הנוזלים, ברצוני לברר האם להמשיך ולהשתמש בגרביים האלסטיות והאם יש בכלל דרך להפטר מהבצקות? מודה מראש, מלי

04/07/2018 | 13:13 | מאת: בצקות

בצקת זה אגירת נוזלים ועד שלא ישתנה משק המיים ויהיה יותר שתן תמשיך להיות בצקת יש גם בסיבות אחרות חלבון כליה נא לברור רופא מטפל גרב שי להמשיך כי מונע או מוריד הבצקת ברגליים

מנהל פורום כלי דם ורידים