מעקב אחרי ניתוח אנורזימה באאורטה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/04/2018 | 10:51 | מאת: ליאור

שלום רב אני בן 34 לפני שנה וחצי עברתי ניתוח של פסזואנוריזמה עם סטנט גרפט באאורטה חזית פרוקסימלית .בתוצאת סיטי אחרונה שעשיתי היה רשום היצרות קלה במוצא עורק תת בריחי הנגרמת מחלק של הסטנט, ומודגמת היפרפלזיה אינטימלית עדינה בתוך החלק הפרוקסימלי של הסטנט האם תוכל לפרש לי את שני האבחנות שיצאו בסיטי תודה

15/04/2018 | 19:22 | מאת: לאחר סטנט לאורטה

סהב תשובה טובה תמיד יש רקמה באזור הסטנט ועם היא מעט ביתר נקרא היפרפלזיה לגבי ההיצרות מהסטנט אף זה נשמע למעקב בלבד אם יש היצרות משמעותית אז לעיתים מרחיבים בצינטור אך לפי הדיווח שלך לא נראה שבאמת יש בעיה

15/04/2018 | 19:43 | מאת: ליאור גולן

האם יכול להיות לי כאבים ביד שמאל בגלל זה כי אני מרגיש כך מהניתוח

מנהל פורום כלי דם ורידים