ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/02/2018 | 09:14 | מאת: דור

שלום רב, אני בן 30 1.85 שוקל 107. (קיים עודף משקל) באופן כללי העודף משקל אצלי בשנים האחרונות הלך וגדל. ככה שמתי לב שבאיזור הירך האחורי וגולש לאיזור של מאחורי הברך, קיימים אצלי כל מיני ורידים בולטים כחולים. אפשר לראות גם התחלה קלה באיזור השוקית מלפנים. אני כן יודע שגם לאבי היו ורידים בולטים ברגליים, לאחד מאחי הגדולים גם בשלב מסויים כבר היה (לא מוקדם כמו אצלי). אז אני מניח שעניין הגנטיקה + עודף המשקל הם כנראה חלק מהסיבות לתופעה תקן אותי אם אני טועה. מה היית ממליץ לי לעשות? לבדוק? כן קראתי שעוזר לפעמים לשכב ולהרים את הרגליים למעלה. אני כן מנסה גם להוריד במשקל חוזר גם לעשות ספורט (האם זה לא יחמיר נניח כתוצאה מריצה?) האם מבחינה אסטית ניתן לעשות משהו באופן עצמאי? או שזה כבר רק טיפולים כירוגיים למיניהם? תודה

27/02/2018 | 13:51 | מאת: ורדים

ספורט מצוין אין טיפול שמרני להעלמת ורידים לכן רצוי באם מפריע לפנות לביקת כירורג כלי דם בהצלחה .

מנהל פורום כלי דם ורידים