בצקות בבטן תחתונה לאחר כריתת רחם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/02/2018 | 21:13 | מאת: לילי

שלום. אני אחרי הוצאת בלוטות לימפה באגן וכריתת רחם. כרגע אני סובלת מבצקות באזור בטן התחתונה ואזור הפוביס. מה יכול לעזור להפתר מהנפיחות. תודה רבה מראש על התשובה.

20/02/2018 | 17:58 | מאת: בצקות בטן תחתנה

כנראה בשל הפרעה בניקוז הלימפטי יש להיבדק על ידי כירורג כלי דם ודאי יפנה לטיפולי מסג לימפטי וימליץ על מכנסי לחץ

21/02/2018 | 09:03 | מאת: לילי

בוקר טוב דוקטור. תודה רבה על תשובתך המהירה. אני צריכה לחזור לעבודה שלי אחרי הניתוח. האם ישיבה ממושכת 9 שעות יכולה להחמיר את המצב של הבצקת?

מנהל פורום כלי דם ורידים