כאבים ממושכים בצלעות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/01/2018 | 23:12 | מאת: שחף

שלום אני בת 24,סובלת 3 שבועות מכאבים חזקים בצלעות בצד שמאל,מתחת לבית החזה לאחר שיעול ממושך שעבר. טופלתי במשככי כאבים ללא הועיל. צילום תקין. הפעמים היחידות שהכאב הראה סימני שיפור היה לאחר פעילות גופנית(40 דק הלחכון בכל פעם)הכאב נרגע לכמה שעות לאחר הפעילות הגופנית ושוב חוזר חלילה. כמו כן מורחת משחות ומחממת את האזור,ללא שיפור משמעותי. כבר מיואשת ולא יודעת אם זה רק שרירים כמו שהרופא קבע

21/01/2018 | 15:00 | מאת: כאבים בצלעות

יתכן כאב מגירוי של הפלאורה בעת דלקת ראות או דלקת וירלית לוקח זמן עד שחולף לעיתים 6 שבועות אם צילום ראות תקין ואין ממצא אז משכחי כאבים וסבלנות

21/01/2018 | 15:30 | מאת: שחף

תודה רבה

מנהל פורום כלי דם ורידים