הסרת ורידים ברגליים - איזו פרוצדורה עדיפה?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/01/2018 | 09:34 | מאת: מיקה

אני סובלת מוורידים בולטים ברגליים והומלץ לי להסיר אותם. ההמלצה הראשונה של כירורג כלי הדם היתה טיפול לייזר, אך הטיפול מאד יקר (בהיעדר ביטוח משלים פלטינה), כך שקבעתי תור לניתוח סטריפינג. האם יש הבדל משמעותי בין שתי השיטות (למעט המחיר) מבחינת משך ההתאוששות, סיבוכים, צלקות ומיומנות המנתח (סטריפינג מתבצע בבית חולים ומן הסתם איני יכולה לבחור מנתח)?

21/01/2018 | 14:59 | מאת: ניתוח ורידים

ניתוח ורידים הינו טיפול מצוין לורידים נשארים 3 ימים בבית חולים אחכ התנהגות רגילה עם קצת כאבים כך שלא חובה תמיד לייזר. מאידך ליזר טיפול שעה והולכים הביתה . בניתוח יש מעט צלקות בליזר אין

21/01/2018 | 15:01 | מאת: מיקה

יש הבדל בין השיטות?

מנהל פורום כלי דם ורידים