שאלה אינפורמטיבית בנוגע לאבחון כלשהו, לא מוצאת מידע

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/01/2018 | 18:36 | מאת: דנית

שלום רב,ניסיתי לחפש בגוגל מידע איורמטיבי על מחלת כלי דם בשם: purpura annularis telangiectodes בעברית יש רק פרפורה, האם פרפורה זו אבחנה כללית ואנולריס זו אבחנה ספציפית יותר? אשמח לקצת מידע בבקשה, באופן כללי. לא הבנתי את העניין :)

18/01/2018 | 08:03 | מאת: פורפורה אנולריס

מחלת עור גורם לא ידוע יתכן וירלי או אטואימיוני מופעים שטפי דם קטנים פרפורות זליגה של כדריות דם החוצ מקפילרות גורם לאדמומיות וצביע של העור טיפול מקומי סטראידים משחות . לא בעית כלי דם או קרישה . אין גורם ברור לתופעה . נא לפנות לרופא עור

21/01/2018 | 11:13 | מאת: נועה

רופא העור הפנה אותי לרופא כלי דם. האם מוצדק או לקבל חוות דעת שניה אצל רופא עור?

מנהל פורום כלי דם ורידים