הפרעה המודינמית ברגל שמאל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/12/2017 | 17:10 | מאת: פאטמה

שלום בעלי בן 45 עם מחלת סכרת גבולית מעשן הרבה הרגיש בכאבים סרגל שמאל הפנו אותו לעשות בדיקת דופלקס כלי דם בתוצאות הבדיקה עלה כי יש לו הפרעה המודינמית קשה בסיגמנט איליו פמורלי מה זאת אומרת מה הסכנות של המצב הזה מה צריך לעשות אחרי קבלת התוצאות

20/12/2017 | 19:45 | מאת: חסימות בכלי דם

משמעות הבדיקה שיש היצריות קשות בכלי הדם לכיוון הרגל רצוי להיוועץ עם כירורג כלי דם בהקדם ודאי באם יש פצעים ברגל שאז לא יתרפאו ללא שיפור זרימת הדם . סכנה בחוסר זרימת דם יכולה להיות גנגרנה נמק ואובדן הרגל

מנהל פורום כלי דם ורידים