תוצאות דופלר צווארי עקב חשש ללחץ דם עולה..

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

06/12/2017 | 13:00 | מאת: יוסי

שלום רב בן 65, בריא, עוסק בספורט. נשלחתי לבדיקת דופלר צוואר בשל חשש מלחץ דם כ-135/86 אלה התוצאות: מימין - רבדים טרשתים מסוידים בביפורקאציה . משמאל - רבדים טרשתים רכים בבצל של עורק תרדמה פנימי . כיוון זרימת דם בעורקים וורטברלאים - קראניאלי . מהירויות זרימת דם בגדר הנורמה . מאד אודה באם תוכל לומר לי "בעברית" למה הכוונה? המון תודה יוסי

06/12/2017 | 13:32 | מאת: דופלקס קרוטיד

בדיקה תקינה

06/12/2017 | 16:20 | מאת: יוסי

....מאד מודה לך. סייעת לי רבות, לשקט הנפשי. יישר כח יוסי

13/12/2017 | 19:07 | מאת: יוסי

שלום לרופא...המשך דחוף. הערב צלצל אלי רופא המשפחה והודעני כי הבדיקה מוכיחה שיש לי טרשת ושעלי לקחת כדור אספרין פעם ביום של 100מ"ג. אני קמעה מבולבול... אתה ענית לי שהבדיקה תקינה ואילו רופא המשפחה אומר משהו שונה. מה עלי לעשות? המון תודה יוסי

מנהל פורום כלי דם ורידים