טרומבופלביטיס בשד בת 32

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/10/2017 | 10:26 | מאת: יערה

שלום רב..היה לי תסמונת מונדור שטחי בשד ללא סימני דלקת מלמטה בשד עד לחצי עליון ..בזמן שהתחילה נסיגה שמתי לב שיש לי טרומבופלביטיס גם מכיוון בית השחי לכיוון השד אני לא זוכרת אם היה לי את זה גם למעלה...עשיתי אולטראסאונד שדיים ללא ממצא וגם נבדקתי אצל כירורג שד... אני מפחדת שזה טרומבופלביטיס נודד קראתי שזה סימן לממאירות האם זה נכון??? מה עליי לעשות? איזה בדיקות בבקשה תמליץ לי... עשיתי ביוכימיה המטלוגיה ובדיקת קרישיות הכל תקין...אז איפה הבעיה אני נואשת כבר וכולי בפאניקה...אני בת 32 ויש לי ילדה בת 9

19/10/2017 | 11:17 | מאת: מונדור

מה שבוצע מקובל יש להשלים ממוגרפיה צילום ראות אין מה להיות בפניקה כי זה לא סימן לממאירות מופיע ארוע כזה מדי פעם ולעיתים נמשך גם לורידים ליד

20/10/2017 | 10:58 | מאת: יערה

בוצע צילום ריאות שבוע לפני שיצא הממצא... לפני חודשיים...האם לעשות שוב? ממוגרפיה אני לא יכולה לעשות כי אני בת 32 והשדיים שלי עדיין סמיכות מאוד... אולטראסאונד שד בוצע פעמיים ללא ממצאים... מה עוד? איזה כיוון?

20/10/2017 | 11:14 | מאת: יערה

ועוד שאלה... באותו שבוע עשיתי גם בדיקות דם יצא לי אשלגן קצת גבוה אז חזרתי על הבדיקה לאחר יומיים..יצא תקין...אבל האחות שלקחה דם לקחה מאותו וריד שנלקח מקודם שבוע הלכתי עם כאבים ביד והוריד היה כחול מאוד ונפוח.... האם יכול להיות להיות שזה מה שגרם לפקקת מלכתחילה? אני מצטערת מנסה להבין למה זה יצא...כי באינטרנט נתקלתי בתסמונת טורסו או משהו כזה שזה סימן לממאירות או טרומבופלביטיס מיגרנס...

02/11/2017 | 11:42 | מאת: יערה

למה צריך לעבור צילום ריאות?

מנהל פורום כלי דם ורידים